Vă vine să credeți?

Ieri după-amiază, în plin trafic bucureștean, văd trecând în paralel cu mine o mașină la al cărei volan se afla o mamă cu copilul de maxim un an jumătate. M-a depășit și am văzut apoi, la semafor, că a transferat copilul pe bancheta din spate. Deci anunțul “baby on board” se ia ad literam în cazul acelei mașini. V-aș da numarul ei de înmatriculare, dar nu știu dacă e permis. 

A înnebunit lumea? 


11 thoughts on “Vă vine să credeți?”

 1. Am văzut și eu asemenea cazuri, sau copilul lipit cu fruntea de parbriz, în brațele persoanei din dreapta. Legislația din păcate e prea permisivă sau nu se pune în aplicare. Inconștienta adultului e la cote maxime.

  1. Nu cred ca e permisiva. Cred doar ca scapa neprinsi. Dar inconstienta adultului e ceva incredibil! Nu avea viteza masina de ieri, e drept, dar asta nu e o justificare!

 2. Poate ca revenit moda catelusilor de plus, aia care dau din cap pe bordul sau luneta masinii, si femeia n-a gasit catelus asa ca si-a luat un puradel. Moda cere sacrificii! :0
  Cunosc pe cineva care are un bebelus de vreo 10 luni si a descoperit cum il poate face sa doarma cand e prea agitat: il pune in masina, pe bancheta din fata si-l plimba cateva ture, e drept ca pe ulitele satului, nu pe bulevard. Asa se nasc pilotii de formula 1! La formula 1 de lapte praf ma refer. 🙂

  1. O știu și eu pe una care, de când era fata mică, o ținea în mașină pe scaunul din față. În scaunul de copil, cu fața la direcția de mers. Zicea că nu suportă s-o audă plângând și era tare mândră de soluția găsită. Și uite așa, la plimbare prin tot orașul. Ceea ce mă miră e că n-a oprit-o nimeni până acum. Sau poate nu știu eu, că am luat distanță de asemenea exemplare…

  2. Atata vreme cat nu l-a agatat bradut la oglinda, e acceptabil:)) Radem ai glumim dar, chiar daca nu e pe bulevard sau merge cu viteza mica si chiar daca e un sofer precaut, poate oricand altul din spate sa loveasca masina cu copilul care nu sta in scaunul lui.

 3. Imi vine sa cred orice, de cand un taximetrist ne-a refuzat pentru ca insistam sa pun copilul cu scoica in sens opus directiei de mers. Ca el copil chinuit asa de o mama nebuna nu duce. Degeaba i-am aratat ca pe scoica erau instructiuni desenate ca asa se monteaza, cu spatele, el nu si nu, ca n-a mai vazut asa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *