" />

13 Comments

 1. A mea are aproape 2 ani. Nu prea are chef de carne, peste etc. De fapt, in afara de san, lapte, iaurt si ciorbe, nimic altceva. Da, si eu astept … daca nu majoratul, macar pana incepe sa vorbeasca bine, sa ne putem intelege.

  Reply

 2. Eu clar as fi mandru sa am un copil vegan. Dar sunt sigur ca mamica nu ar fi deacord, iar restul neamurilor ar intra total in depresie. Cum … nepotul lor cel mai drag sa nu manace carne ? Dar ce e sarac? Bietul copil sa moara el de foame ?
  Desi avem in cercul de prieteni vegani maturi, respectiv vegani care isi cresc copiii in mod vegan, la noi e complicat. Presiunea sociala si toate babele ce s-au facut doctorite nutritioniste si dau ochii pe spate cand indraznesti doar sa te gandesti ca ar fi o idee sa traiesti fara a ucide animale fac din ideea de a trai decent ceva extrem, nebunesc.
  Noi in casa noastra pentru noi (astia mari) am taiat practic de tot carnea din lista. Si nu pot spune ca simtitm vre-o diferenta. Eu personal cand eram mic uram de moarte carnea … “noroc” cu ai mei ca si-au facut un tel in viata sa ma indoape cu carne prin toate modalitatile imaginabile … si asa am ajuns un solid si jumatate .. .ce mai … ceafa lata, sparg nucile cu pumnu de fruntea mea lata :). Sa ii vezi ce panicati ascundeau carnea dupa cartof, si tot felul de scenarii numa sa nu moara copilul de foame 🙂 …
  Ce mai vad eu la copilul meu e ca in esenta uraste sa manace. Rar ce vad si eu ca efectiv manaca. In geenral cand imi zici cuvintele copil + mancare imediat im ivine in cap scena clasica cu copilul plangand si refuzand mancarea. Dupa mine ar fi simplu => ori nu ii e foame si atunci mi se pare normal sa il lasi pana i se face foame, ori e bolnav, si atunci nu te chinui sa ii dai de mancare cu forta, ci il duci la doctor. Mi-e greu sa cred ca un copil poate sa moara de foame cu mancarea in casa.

  Reply

 3. Eu adopt varianta sadica: las copilu’ nemancat si cand i-or ghiorai matele de foame ma apuc sa rod un copanel in fata lui, cat mai onomatopeic posibil. Daca ii fac pofta si-l tenteaza, bine, daca nu macar o sa fiu satula cat ma duc sa-i fierb lui niste buruieni. 🙂

  Reply

Lasă un comentariu

Required fields are marked *.