" />

Tot despre sfătoşi!

advice 3

Despre sfaturi necerute am mai povestit aici.

În urma unui dialog cu o mămică petrecăreaţă, aş dori să adaug la lista deja menţionată, următoarele:

1. Mi s-a dat voie să beau “măcar” o bere pe zi. Că ea aşa a făcut toată sarcina.

2. Mi-a fost făcută o mărturisire: “pentru că eu am băut bere gravidă fiind, să vezi ce-i place şi la ăsta mic al meu!” (n.a. “ăsta mic” are doi ani neîmpliniţi). Fac propiria mărturisire: m-am simţit ca în “Vizita” lui Caragiale, când Ionel era admirat de mama sa pentru că fuma.

3. Am fost mustrată şi admirată totodată (adresându-mi-se cu adjectivul “curajoasă”) pentru că nu merg la ecografie odată la maxim două săptămâni, ci mai rar.

Acestea fiind spuse, mai are cineva sfaturi de dat?


5 Comments

 1. De fiecare data cand citesc/aud vorbe din astea de duh ma îngrozesc. Nu înțeleg câteodată dacă vorbesc cu femei de cariera,învățate, stilate sau cu vecina bunicii mele dintr-un sat din Moldova care a rămas gravida pentru a cincea oară si nu a știut ca e gravida cică pana la 7 luni. asa ca o fi de ras, o fi de plâns… 🙂
  De la mine sfat…. Fa multe poze pe perioada sarcinii ca eu am putine rău si tare imi pare rău ca nu am făcut multe multe poze burtoiului 🙂 recuperez acum zilnic cu poze galustii 🙂 sarcina ușoară!

  Reply

  • Graviditatea poate veni ca o surpriza si cand te trezesti ca nasti. Era o emisiune de genul asta pe Discovery, deci nu se intampla numai in Moldova :)))
   Sarcina n-ar fi la fel de usoara fara atatea replici hazlii venite de la te miri cine :))

   Reply

Lasă un comentariu

Required fields are marked *.