" />

Vrei să redecorezi? Uite ce ai de făcut!

buried-boxesVrei să renovezi casa dar amâni mereu din comoditate? Nu reușești să-ți faci curaj să muți mobila și să reorganizezi șifonierele? Avem soluția pentru tine: sarcina! Rămâi însărcinată și primești la pachet și instinctul de cuib. Odată cu acesta, vor veni la promoție atât ideile de schimbare cât și energia necesară.

Pe măsură ce crește burta dezvolți aptitudini de designer de interior. Când închizi ochii seara vezi doar geometrie în spațiu în loc să vezi oi sărind garduri. De îndată ce deschizi ochii, cutreieri magazine cu mobilier și te găsești recomandând producătorilor noi modele pe care tu le-ai visat și pe care le găsești utile în casa ta. Să-i ferească Sfântu’ pe acei producători care nu pot realiza la comandă doleanțele tale! Porți după ureche un creion bine ascuțit, pentru a nu rata ocazia de a însemna pe perete unde vei monta următoarele polițe salvatoare de spațiu.

Niciun dulap nu va fi suficient de greu pentru cârca soțului sau a oricui se încumetă să rămână prin preajma ta pentru a înfăptui modificările din casă. Vor mârâi în barbă cuvinte care nu trebuie să ajungă la urechile tale de femeie însărcinată și sensibilă, dar pe care tu, chiar dacă ai auzul fin, să le ignori! Nu poți da înapoi de la atâta lucru. Poate vei auzi cuvinte precum “ce-am fost și ce-am ajuns…”, “calul de tras…”, “au…!”, “vai…!”, “mai avem mult?”, dar acestea sunt doar lamentări inutile. Pune-i să ducă o sarcină timp de nouă luni de zile și brusc, mutatul unui munte i se va părea floare la ureche. La final, important este confortul copiilor și nu tânguirea soțului. Să zică mersi că l-ai cruțat și nu vrei să și zugrăviți.

Când îți suni prietenele, nu le mai întrebi de sănătate, ci le convoci la mini ateliere de reorganizare a teritoriului marcat. La orice întrebare răspunzi cu “aștept un colet”.

Te apucă și o nevoie usturătoare de a sorta. Sortezi după forme, culori, mărimi și etichetezi în așa fel încât citind eticheta vei ști și unde au fost purtate ultima oară acele articole.

Pe când realizezi că toate spațiile au fost umplute cu lucrurile tale și ale copiilor, iei o decizie radicală, întru binele familiei: îți muți soțul, cu lucruri cu tot, într-o noptieră!

Sursa foto: google images


Lasă un comentariu

Required fields are marked *.