" />

Programarea miracolelor la minut

plan bNașterea unui copil este un miracol. Mda. Dar până și miracolele se pot programa, nu-i așa?

La ce bun atâta suspans? Unele femei nu suportă prea bine tensiunea așa că mai bine să știe una și bună și programează venirea pe lume a pruncului. Nu intenționez să detaliez motivele pentru care se ajunge la asta. Că sunt justificări medicale sau că e o alegere proprie, partea haioasă constă în temeiul din spatele alegerii datei în care minunea se va produce.

Brusc, femeile devin mici dumnezei care hotărăsc ora și minutul acestui act de creație divină, ținând cont de dorințe proprii, uneori hilare:

1. Să se nască pe 5 decembrie, ca s-o cheme Nicoleta și s-o sărbătorim întemeiat;
2. Să se nască pe 5 decembrie, că eu sunt născută pe 5 iunie și soțul pe 5 mai și uite așa menținem cifra 5 ca fiind una comună întregii familii;
3. Să se nască într-o joi, ca să prind week-end-ul în maternitate și să prindă și soțul mai multe zile libere;
4. Să se nască pe 23, ca să fie Scorpion;
5. Să se nască pe 30 martie, ca nu cumva să se vină pe lume pe 1 aprilie, de ziua păcălelii;

6. Să se nască pe 13, că i-am făcut astrograma natală și atunci se vor alinia perfect planetele, orașul, strada, ascendentul și cu cine mai trebuie să se alinieze ca să-i meargă bine în viață;
7. Să se nască pe 14 februarie, ca să ne amintească mereu de dragostea noastră (în caz ca uităm de ce ne-am luat).

Sursa foto: google.images

 

 


5 Comments

  1. o verisoara – barbat su a cerut cezariana mai devreme, sa fie varsator si nu peste, ca pestii au viata grea. S-a facut unele sus in stele ca doctorul a avut niste urgente si copilul a fost extras varsator, dar cu ascendent in pesti.

    Reply

Lasă un comentariu

Required fields are marked *.