" />

Nici nu am titlu pentru ce urmează

Știi feelingul acela pe care ți-l dă o zi de marți 13? În care te gândești dacă să ieși din casă sau nu? Sau fiorii dați de momentul în care îți taie calea o pisică neagră, când te încearcă piruete în mijlocul drumului însoțite de un elegant scuipat în toate punctele cardinale, să alungi relele? Sau și mai mult, când verși sarea pe jos și dai cu sare peste umăr, ca o năucă, sperând să întorci timpul și să eviți certurile din ziua aceea, pornite de nenorocita sare care nu stă în borcan?

Sunt toate subestimate… Ar trebui să se dea avertismente cu coduri portocalii pentru ziua de luni dimineața! ASTA e zi nefastă! Luni dimineața, în jurul orei 7, se întâlnesc și toate pisicile negre și toată sarea din lume, fie ea de Himalaya sau nu. Luni dimineața trebuie sa te gândești de două ori la tot ce vrei să faci și la tot ce îi ceri copilului să facă. Fiindcă luni dimineața e zi cu adevărat problematică. Se merge din nou la gradiniță după un weekend acasă. Luni dimineața, doamnelor, este cu adevărat o zi pentru care trebuie să găsim un remediu neapărat  băbesc, fiindcă abordările necondiționate, democratice, conștiente sau cele prin joc, nu par să aibă puteri în fața noii superstiții.

Ce idei aveți? E clar că nu pot arunca cu copilul sau cu soțul peste umăr, nici să scuip prin dormitor sau să decid să nu ies din casă…


One Comment

Lasă un comentariu

Required fields are marked *.