" />

Pregătiri de Crăciun – partea 1

image
De când sunt mămică aștept Crăciunul cu aceiași fiori pe care mi-i amintesc că îi aveam pe vremea când nimeni nu îndrăznea să mintă cum că Moș Crăciun nu ar exista. Spre deosebire de emoțiile pe care le trăiam când eram mică, cele de acum sunt glazurate de testul final al multitasking-ului. Și, pentru că și voi veți da acest test în curând, v-am pregatit un mic ghid care să vă ușureze munca.

1. Salivat câteva nopți la rând la emisiuni cu rețete festive. Luat creion și scris lista de cumpărături. Șters copil la nas, strâns culori de pe jos, revenit la rețete, scris ingrediente pe listă. Șters copil la nas.

2. Sunat soț. Comunicat că lista e gata. Alergat la copil și pus copilul pe oliță. Încărcat și descărcat (sau invers) mașină de spălat. Pus CD cu colinde. Revenit la mașină, reluat telefon și cerut scuze la soț. Primit indicații să scriu lista pe mesaj. Adus copil de pe masă înapoi pe oliță.

3. Început de mesaj de listă. Scos aspiratorul, golit sac, început de scris de listă. Sună telefonul, vorbit prietenă. Căutat copil în fundul gol, care schimbă CD-ul cu colinde. Terminat listă. Șters copil la fund și nas. Scurt joc de-a v-ați ascunselea. Trimis listă.

4. Pus copil să se joace cu făină. Pregătit aspirator pentru finalul jocului în făină. Pus rufe la uscat, pus brad pentru împodobit, aspirat copil la nas. Aspirat făina. Luat copil de pe brad. Dansat, facut magii cu gheață, pictat, șters nas (al meu).

5. Primit cumpărături. Descărcat parțial cu o mână, făcut căluțul, făcut ca dinozaurul, brontozaurul și minotaurul, spălat toaleta, pus copilul la desene, toate cu cealaltă mână. Sau invers. Oricum, câștigat minute bune pentru gătit.

6. Început gătit. Pus șorț și atitudine de Jamie Oliver. Sperat că atitudinea ajunge. Realizat că lista nu corespunde cu punga. Regândit meniul.

7. Primit cu bucurie ajutor de bucătar de aproape un metru. Uitat de Jamie Oliver. Făcut clătite. Lăsat naibii meniul și distrat bine cu copilul. Mai e și mâine o zi! Dacă nu, încercăm la anul!

 

Sursa foto: www.pinterest.com

 


One Comment

  1. I love japanese foods.I have also my favourite Japnese Restaurant in Auda.knclYou seat down and little portions of all delicacies are coming on a belt which is moving.You jsut take down once you want.On the top of teh line japanese chef is sitting and constanly cretaing new ones;)) Thsi restaurant you featured also looks great:)

    Reply

Lasă un comentariu

Required fields are marked *.