" />

Am băgat spaima în vecini

image

Mă știu toți vecinii din scară. Ba chiar am senzația că se feresc de mine, pentru că mereu, când mă întâlnesc cu ei la intrarea în bloc, îi pun să țină câte un copil. Sau să-mi care o plasă până la ușă. Sau să-mi ducă o geantă. Ceva, orice, numai să nu-i văd că stau cu mâinile-n sân!

Mă ajută amabil, dar sesizez un zgomot care seamănă a scrâșnit din dinți. Sau o mârâială. Dar nu mă sperie pe mine atâta lucru. Să mârâie în timp ce cară, ca să fiu sigură că nu au cum să și muște.

Cred că au învățat deja sunetul făcut de ușa casei noastre atunci când e închisă/deschisă și fug precum potârnichiile din calea mea, sătui de atâtea sarcini atribuite.

Dacă am apucat să avem contact vizual, nu mai au scăpare. Dacă recunosc piciorul celui care fuge, o să am grijă ca la următoarea întâlnire să plătească pentru lașitate și îi voi delega o sarcină și mai solicitantă.

Dacă sunt afară și văd mișcare de perdele, e vai de ei! Că eu știu că în casă nu adie vântul, deci numai că se ascund ca să nu mă ajute! Și cât de hain să fii să nu ajuți un alt om aflat la ananghie? Spuneți și voi!

 

sursa foto: www.allposters.com


Lasă un comentariu

Required fields are marked *.