" />

Româncele au talent…la sport

image

N-am știut că poate fi atât de amuzant să-ți asiști copiii practicând diverse sporturi.

Să luăm, spre exemplu, înotul. După ce predai copilul antrenorului, la vestiar, mergi frumos în tribună ca să-ți urmărești și să-ți admiri odrasla. Și să le spui tuturor de acolo care e al tău și cât de bine înoată. Ce mai! Cel mai bine! Plesnește sufletu-n tine de mândrie și abia atunci începi să observi ce face restul lumii, care se află acolo pentru același lucru.

Unele mame se delectează cu ultimele știri de pe rețelele de socializare, poze cu pisici și teoriile conspirației mondiale. Dar sunt atât de pătrunse de ceea ce fac încât atunci când instructorul flutură din mâini în încercarea de a le atrage atenția ca să-și preia copilul care le solicită, trebuie să ne mobilizăm cu toții ca să transmitem vorba de la unul la altul, până la destinatară. Ca la telefonul fără fir, varianta adultă.

Altele admiră echipa de polo masculin care se antrenează fix sub balustrada tribunei, adică la picioarele noastre. E un moment emoționant, când vezi atâtea trupuri frumos sculptate așezate la picioare. Pe alocuri se aud suspine dureroase, ca și cauzate de un junghi, scâncete și chiuituri înfundate, oprite în gât cu orice preț.

Observ că, de la antrenament la antrenament, mămicile se gătesc tot mai mult și nu-și mai fac apariția decât în outfit-uri atent studiate. Ca de nașe mari. Sunt extrem de punctuale, ba chiar ajung mai repede, ca să prindă locurile bune, în față. Nu există prietenii și nu se rețin scaune. Fiecare e pe cont propriu. Mai mult, am senzația că au mituit administrația bazinului ca să aprindă lumini suplimentare deasupra spațiului în care își fac sportivii încălzirea până să intre în apă.

Unele fac și poze și le păstrează, probabil, pentru albumele de familie. Sau le împărtășesc și se hlizesc cu prietenele. Sau le prelucrează abil și le lipesc în albumul de nuntă. Nu știu exact ce fac cu pozele respective, cert e că simt nevoia impulsivă să imortalizeze momentul și subiecții.

Altele observă și scriu material pentru blog. Se termină ora și totodată distracția mea. Vă pup! Până data viitoare!

 

sursa foto: www.pinterest.com


5 Comments

Lasă un comentariu

Required fields are marked *.