" />

Închide geamul, că trage curentul!!


image

E clar! Copiii nu se pot juca oriunde vor ei. Trebuie analizată mai întâi zona, să nu cumva să fie curent. Sau, dacă nu este, să nu se facă.

Fenomenul “curent” apare în mai multe situații, toate trebuind evitate ca să nu se întâmple…ceva. Nu m-am lămurit ce anume, încă.

Ești în casă și sunt deschise două geamuri simultan? Se face curent și cel puțin un geam trebuie închis. Amândouă mai bine, ca să eliminăm orice urmă de aer curat. Sau mai bine închidem ușile camerelor ca nu cumva să ne tragă curentul.

Curentul e responsabil pentru mai multe acțiuni: se face, te ia și te trage. În toate situațiile e de rău!

Dacă închidem ușile și lăsăm geamurile dechise, curentul se simte în continuare pe la praguri. Deci copiii trebuie convinși să se joace undeva la înălțime: pe canapea sau pe scaune. Nu știu dacă s-a stabilit științific până la ce altitudine curentul produce efecte negative. Dar înălțimea canapelei pare a oferi protecție împotriva mișelului. Canapeaua, o pereche de șosete flaușate trase peste tivul pantalonilor, toate hainele îndesate în pantaloni și aceștia trași până la subsuori. Aceasta pare a fi combinația salvatoare.

Mersul cu mașina este altă provocare. Niciodată, dar niciodată nu se deschid simultan două geamuri opuse. Două geamuri de pe aceeași parte a mașinii se mai acceptă, dar cu greu. Se face curent și se întâmplă iar acel ceva misterios.

Când se ajunge la destinație, pasagerii trebuie să coboare pe rând. Haosul produs de mai multe persoane care deschid ușile concomitent nu se tolerează, pentru că e generator de curent și se știe deja că nu-i a bună. În eventualitatea foarte probabilă în care se întâmplă totuși așa ceva, trebuie protejați cu prioritate copiii și apoi femeile. Bărbații sunt cei sacrificați pentru că de obicei ei, prin ignoranța de care dau dovadă, sunt cei care cauzează formarea curentului deschizând inconștient mai multe uși odată. Nu au înțeles până acum că așa ceva nu se face!

Mai există o situație în care curentul atacă mârșav și care ține de așezarea clădirilor. Se face curent printre construcțiile care neglijează feng shui-ul prin amplasarea lor. Că dacă ar ține cont proiectanții și constructorii, am trăi cu toții, nu-i așa, fericiți și feriți de pericole.

Faptul că noi n-am experimentat niciodată consecințele acestui fenomen înfiorător se datorează doar norocului, întrucât prevenția excesivă care s-a transmis din generație în generație s-a oprit în mod misterios la noi și refuză să fie dusă mai departe.

Sursa foto: google.images


2 Comments

  1. Noi locuim in Belgia. Am avut rude din Romania in vizita. Copila de 11l mergea in 4 labe prin toata casa.
    Ii lua cu frisoane pe astia numai cand se gandeau la curent.
    Plus, problema lor: Copila are mâinile reci. Sa-i mai punem un pulover. Noroc ca nu avem. :))) Degeaba incercam sa le explic ca având in vedere ca sta cu palmele pe sol e normal sa-i fie reci si ca un pulover nu o sa-i incalzeasca labele. Poate niste manusi de lână…

    Reply

  2. Atunci când merg de-a bușilea, copii trebuie neapărat echipați cu două perechi de pantaloni, de preferat ștrampi pe sub prima pereche, ca să nu răcească. Și căciula pe urechi. Pe jos trage curentul pe sub uși. :))

    Reply

Lasă un comentariu

Required fields are marked *.