" />

Cristalele vindecătoare de orice

image

Ați citit cu siguranță despre pietrele semiprețioase care leagă, dezleagă, alungă sau atrag. Poate ați și cumpărat, caz în care această contrareclamă nu o să vă cadă prea bine.

Piatra lunii, chihlimbar, perle naturale, cuarț roz și jad, toate acestea promit marea și sarea spirituale și făgăduiesc efecte favorabile pe termen lung și foarte lung. Cu mare acuratețe, nu oricum. Că s-a demonstrat, dar nimeni nu știe unde. Probabil în îndepărtata Asie sau în și mai îndepărtata Africă, acolo unde triburile n-au aflat încă de descoperirile medicale ale acestui secol. Că doar și aceste cristale promit în mod precaut prevenție și vindecare “poate nu atât de repede ca medicamentele alopate și nu iau durerea cu mâna.” Dar trebuie răbdare multă și veți vedea cum tot ce e rău se evaporă datorită unei brățărici.

Cristalele minune absorb durerea, scad febra, asigură o creștere sănătoasă și în parametri, alungă dușmanii, facilitează învățarea, îmbunătățesc memoria, chiar și vederea, desfundă sinusurile, reduc oboseala, pun pe fugă deochiul, protejează de căzături și de orice atacuri din exterior dar și amplifică simțul răspunderii. Ajută la luarea deciziilor în mod înțelept și la eliminarea toxinelor din organism. Efectele asupra imunității sunt complete și de netăgăduit. Deci nu mai ai treabă ca părinte. Cumperi o brățară sau un colier și nu mai e nevoie să te implici în creșterea copiilor. Cristalele se vor ocupa de tot.

Ah! Toate acestea sunt posibile dacă și numai dacă acestea sunt purificate în prealabil. Într-o apă curgătoare, apoi la soare sau sunând insistent dintr-un clopoțel. Nu se specifică durata de timp pentru asta. Scuturați clopoțelul cât credeți de cuviință. Dacă e înnorat și doriți să le purificați cu orice preț în ziua în care le achiziționați, trebuie să dați fuga la un copac sau la o plantă oarecare. Dacă locuiți la Polul Nord și ați prins noaptea polară…ei bine, aveți ghinion. Purificarea vă va costa scump!

Având în vedere toate aceste beneficii, mâine, poimâine va fi suficient să îmbrățișăm copacii ca să ne vindecăm de orice boală.

Totuși, articolele acestea omit o piatră prețioasă extrem de benefică pentru mamă și, în consecință, și pentru copil. Se numește diamant și dă rezultate extraordinare chiar și în formă pângărită, nepurificată. Pus la urechi sau atârnat la gât, alungă orice gând rău, pe dușmanii pizmuitori care se vor frământa din cauza bunăstării purtătoarei, îmbunătățește imunitatea, detoxifiază și cred că ajută și la slăbit cu condiția să mănânci tot ce vrei și să nu ții nicio dietă.

Atenție mare și la zodii când vă hotărâți să achiziționați un cristal. Acesta trebuie să se potrivească bine cu aranjarea planetelor și cu ascendentul.

Sursa foto: google.images


Lasă un comentariu

Required fields are marked *.