" />

Distrează-te de toți banii!!

image

Este teribil la piscină! Părinți de tot soiul, care mai de care mai determinat să arate copilului cât de amuzant e la apă.

Am văzut o fetiță de vreo patru ani, terifiată, în vârful unui tobogan. Am văzut cum tatăl o târâse acolo și încerca s-o convingă să plece la vale, în timp ce ea încerca să-l convingă că nu vrea să se dea pentru că îi este teamă.


Profitând de un moment de neatenție al fetei, tatăl îi dă un brânci, să-i demonstreze totuși ce distracție pierde. Copila o ia la vale țipând, încercând disperată să se prindă cu mâinile de margini pentru a înfrâna alunecarea.

Tatăl rămâne rânjind în vârful toboganului, în timp ce mama o culege pe fată din apă, o ia în brațe și îi pune o întrebare care sfidează orice logică: ți-a plăcut?

Poftiiiim? Ambii părinți gândesc la fel??

Ei mi-au amintit de un alt moment surprins la munte, la schi. Un copil plângea cu lacrimi care se înnodau în barbă, de ți se rupea sufletul văzându-l, și îi spunea tatălui că nu îi place să schieze și că îi este frig.

Răspunsul tatălui m-a pălit în moalele capului și n-a lăsat niciun loc de negociere copilului: cum adică să nu-ți placă? Păi am plătit echipament și monitor! Să facă bine să-ți placă!

Mi-ar plăcea să am o concluzie veselă, dar evenimentul de astăzi m-a făcut să-mi pierd temporar umorul. Sper să-mi revină curând.


Lasă un comentariu

Required fields are marked *.