" />

Bărbatul perfect

Am vorbit zilele trecute despre mamele perfecte. Astăzi a venit rândul bărbaților/taților perfecți!

Cum adică nu există?? Bineînțeles că există…prin ochii privitoarelor. Adică femeile perfecte au alături de ele bărbați perfecți. Că ele așa îi descriu, de-ți și vine să te pui pe ros de unghii de atâta invidie că a dat noroc cu carul peste ele, în timp ce tu te-ai ales cu un bărbat normal. Și n-ai decât să crezi, că de văzut nu o să vezi niciodată.

Mintea îi este ageră, intuiește și înțelege perfect ce vrea femeia să spună, încă dinainte ca ea să cuvânte. Din privirea ei, el știe deja ce va urma să zică, îi răspunde la gândul nerostit și anticipează următoarea întrebare. Ca la șah.

Poartă la piept pozele soției și ale copiilor și lăcrimează admirându-i zilnic, în drum spre serviciu. Și înapoi spre casă, la gândul revederii. Și la serviciu, de dorul lor. Mai mult al ei, că o divinizează.

Este acela pe care îl vezi ieșind din scara blocului ținând în cârcă un copil, la subraț altul, cu landoul în spinare și cu lista de cumpărături în dinți.

Are corpul atletic, nu de la orele petrecute la sala de sport, ci de la alergătura între piață și birou și de la întors filele cărților de gătit. Bicepșii și-i dezvoltă mereu de la ridicat femeia în slăvi și de la arătat cu degetul la viața lui perfectă.

Ai zice că e injectat cu botox deoarece are expresia mirată de la aflarea veștii că lumea întreagă nu e perfectă. Ci doar el și familia lui. Însă nu, pielea îi e întinsă de la serenitatea care plutește aupra familiei, a pectoralilor și a performanțelor sexuale.

Acest bărbat perfect nu iese cu băieții nici amenințat cu pistolul la tâmplă. Și se târăște în genunchii juliți de la atâta implorat, rugându-și soția să iasă ea cu prietenele, că are el grijă de copii.

Este un amestec de zeu grecesc cu carismă hollywoodiană și calități rare de psihoterapeut specializat în ascultarea și tratarea isteriei feminine.

Singurul lui defect este că încă poartă slip speedo la piscină, unde merge mereu doar cu copiii.

Crede și nu cerceta! Acești bărbați există. Important e să nu dea nas în nas unul cu celălalt!


Lasă un comentariu

Required fields are marked *.