" />

Frământări de Black Friday

În timp ce unii se frământă cu reducerile de Black Friday, pe mine mă macină alte griji, ale căror soluții nu se pot cumpăra cu discount.

Părinții copiilor de la grădiniță sunt nemulțumiți de una din educatoare, însă nimeni nu consideră firesc s-o abordeze în mod direct și să discute cu ea pentru a afla punctul ei de vedere asupra situației.

Preferă să relateze în grupul de părinți, să se plângă, să presupună, să-și întrebe copiii care sunt prea mici pentru un punct de vedere coerent formulat, să se întrebe unii pe alții ce e de făcut, orice numai să nu discute direct cu educatoarea ca să se dumirească singuri cu privire la ce este de făcut.

Dată fiind situația descrisă mai sus, acum dezbat ceva mult mai serios: ce cadou ar trebui cumpărat “la doamne” de sărbători.

Nu funcționează ca la restaurant? Nu ești mulțumit de servicii, deci nu lași bacșiș?!

Se pare că nu. Nu ești mulțumit de educatoare dar, pentru liniștea civică în cadrul acestei comunități, te gândești ce cadou să-i cumperi.

Vă întrebați care este atitudinea mea? Copilul meu o place pe această educatoare așa că nu sunt parte din acest conflict. Iar când le-am sugerat celorlalți părinți să discute cu ea, au hotărât la unison că ar fi prea devreme.

Nu e niciodată prea devreme să te lămurești. Nu e niciodată prea devreme să încerci să îndrepți ceva. Poate fi doar prea târziu.

Acestea fiind spuse, ce ați reușit să luați la super reducere de Black Friday? 🙂


Lasă un comentariu

Required fields are marked *.