" />

Mai în scârbă, mai în serios

Știți mamele acelea care aleargă bezmetic prin supermarket ținând în mână mâncare mestecată și scuipată de copil?

Nefiind tocmai o locație în care să găsească un coș de gunoi la tot pasul, trebuie să ducă în mână dumicatul mestecat dar neînghițit, până găsesc un loc în care să-l arunce.

Strânsul mai tare în pumn, ca să facă bolul alimentar mai mic, iese din discuție. Să pună resturile amestecate cu salivă în buzunar până termină cumpărăturile…ar fi o idee, doar dacă au mai multe șervețele la îndemână, întrucât mă îndoiesc că au o punguță la ele pentru astfel de situații.

Cu o mână și cu o încheietură împing în continuare căruciorul plin cu copil/copii și produse ce trebuie să ajungă la casa de marcat, bombănind deloc vesel și mulțumind cerului pentru minunata experiență a creșterii unor suflete cu gusturi alimentare selective.

Le vine să lase tot acolo, să meargă la o toaletă ca să se spele,  să arate decent și să miroasă așijderea. Dar nici asta nu este o opțiune. Să-i ofere copilului dumicatul poate fi doar o glumă demnă de umor negru ținând cont că doar ce l-a scuipat și îi e scârbă și lui.

Dar fiți fără grijă! Situațiile pot fi și mai dezgustătoare de atât. Nu le luați personal și râdeți pe seama lor! În curând vor deveni doar amintiri haioase.


Lasă un comentariu

Required fields are marked *.