" />

PEDITEL, un copil mai puțin la spital

Cazul intens mediatizat al bebelușului care a murit după ce a fost “tratat” cu leacuri băbești mi-a amintit, cu tristețe, de mulți alții copii tratați necorespunzător din lipsa de cunoștințe a părinților care nu știu sau nu se pot îndrepta către un o îndrumare medicală corectă.

PEDITEL 1791, sfat medical pediatric prin telefon non stop este un call center pediatric care oferă părinților un sfat medical avizat. Medicii au preluat peste 43,000 de apeluri până în prezent. Sfatul medical este GRATUIT.

Datorită dezvoltării rapide din ultima vreme, PEDITEL 1791 înființează o a doua linie de gardă concomitentă, lucru care presupune, desigur, costuri suplimentare.

Costul unui apel este 10 lei și acoperă cheltuielile cu medicii specialiști, cu o linie de gardă, chiria numărului scurt 1791, internet cu banda garantată și IP fix, spațiul de funcționare, cheltuieli administrative, echipamente IT.

PEDITEL s-a înscris la Bursa Binelui- platforma BCR de donații prin card, necomisionate.  Mai multe detalii aici:

https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Peditel-1791-Sfat-medical-pediatric-prin-telefon-non-stop

Dacă se clasează în primii trei (astăzi sunt pe locul al patrulea) pănă pe 15 Februarie 2017, vor primi de la BCR 5000 euro, bani care asigură cheltuielile unei singure luni de zile. Este o sumă foarte mică, desigur, dar suficientă pentru ca acest serviciu să rămână gratuit, nediscriminatoriu și cu adevărat util.

Puteți ajuta fără să știți alți oameni fie doar și prin distribuirea acestor informații.

Împreună facem România bine!

 


Lasă un comentariu

Required fields are marked *.