" />

Astăzi e ziua mea, zi frumoasă ca mine

Odată cu trecerea anilor constați că se triază atât de frumos persoanele care te sună să-ți ureze ce-i mai bun, încât toți cei care rămân să te felicite îți transmit cele mai pozitive vibrații. Te sună din toată inima, râd și găsesc aniversarea ta ca pe un prilej bun de taclale ce dau o stare de bine.

După ce se îmbulzesc toți să fie primii, urmează felicitările venite din partea celor în ale căror baze de date figurezi cu sau fără voia ta. Gândul e bun, fie el și generat automat și impersonal. Dar lipsește finalitatea: cadoul!

Urările sunt în funcție de aria de activitate a emitentului. Astfel, farmacia X îmi dorește sănătate, fără a mă invita să intru în posesia unei aspirine cadou.

Furnizorul de telefonie mobilă vrea să-mi dăruiască dar nu are ce, pentru că mă trimite pe site unde, în câțiva pași, aș activa opțiunea de minute suplimentare deși abonamentul meu prevede convorbiri nelimitate.

Un magazin frumos de haine îmi dorește să fiu bine îmbrăcată, fără să sugereze acordarea vreunui discount care m-ar ajuta în acest sens.

Iar cabinetul stomatologic pe care îl frecventez joacă o carte șugubeață și îmi amintește să mă spăl pe dinți după ce devorez felia de tort.

Acestea fiind spuse, vă las. Plec să sărbătoresc departe de mesajele dezlănțuite 🙂


Lasă un comentariu

Required fields are marked *.