" />

Fată dragă nu fi tristă!

Azi am aflat că jucăria Kendama este DOAR pentru băieți. Fetițele n-au voie să pună mâna pe așa ceva că se spurcă. Am aflat asta de la o bunică grijulie ca fetița din grija ei să nu se joace cu așa ceva, întrucât “nu e pentru fetițe”. I-a precizat asta de vreo 20 ori, așa încât pe mine aproape că mă convinsese. Dar cea mică nu se lăsa ușor impresionată și aștepta să-și dovedească și ea abilitățile de mânuire a celebrei jucării.

Tind să cred că avea dreptate doamna aceasta. Așadar, cumpărați fetițelor doar păpuși! Roz. Cu sclipici. Și puneți-le cercei! Roz. Cu pietre prețioase. Să nu cumva să le lăsați să pună mâna pe vreo mașinuță sau pe vreo minge, că se dereglează karma și nu mai devin femei! Și totul din cauza voastră, că n-ați fost suficient de vigilente sau poate chiar incapabile să împărțiți jucăriile corect, pe sexe.

Dacă vreți să le măritați bine și să ajungă la maturitate fără zgârieturi și urme de năzbâtii prin genunchi și coate, nu le lăsați să se cațere pe nimic. Că doar băieții se cațără! Cel mult să urce o scară cu trepte la interval de 10 cm, dar și asta cu ajutor, atenționări și cu mâinile adultului împrejurul taliei pentru protecție.

Fiți cu băgare de seamă și nu lăsați nimic la voia întâmplării! Țineți fetele departe de trenulețe, pietricele, pereți de cățărat și fotbal, nu cumva să se transforme în oameni normali și compleți!


2 Comments

  1. Ce tare :))) In gasca băiețelului meu cel mai talentat la jocul asta “de baieti” e o fata. Si nici unul dintre ei nu a parut mirat de asta (au 7 ani) In alta ordine de idei, azi am vazut Cars 3 unde, doamne feri, personaj principal alături de Fulger e Cruz (o
    masina de cursa / FATĂ!!! ) Vine sfârșitul lumii, e clar 😂

    Reply

    • Vai! Mi-am propus să merg și eu la Cars 3. Evident, o să iau doar băiatul, fata n-are ce căuta :))) Așteptăm să apară “Memoriile și viața lui Barbie, fără Ken” :))

      Reply

Lasă un comentariu

Required fields are marked *.