" />

Transmisie live din vacanță

Nu știu dacă v-am mai spus dar am o latură ușor extremă care mă îndeamnă spre sporturi dătătoare de adrenalină. Nu foarte multă, dar cu o frecvență cât de cât constantă și în doze mici, digerabile.

Astfel, fiind la mare și vântul suflând favorabil, mi-am rugat soțul să supravegheze copiii și am plecat cu kite-ul în apă, să cuceresc valurile. După ce le-am înfruntat unul câte unul și le-am cucerit, adică în vreo oră și jumătate, am revenit la mal și am fost pusă la curent cu cele întâmplate în lipsa mea.

Băiatul s-a certat și s-a împăcat de vreo două ori cu prietenul cu care se juca. Ba au tras de aceeași jucărie, ba și-au tas șuturi cu nisip unul în celălalt, crezând că e amuzant, apoi și-au jurat că nu se vor mai juca NICIODATĂ împreună, după care s-au căutat pe plajă cu pistoalele de apă, au întrebat melodramatic unul de celălalt “unde e prietenul meeeeu?”, au făcut schimb de excavatoare și de betoniere și s-au luat pe după gât în semn de frăție de cruce.

Fetița a stat în preajma lui tati și a cerut la baie să facă “numărul doi”, lucru care l-a făcut pe tati mândru. După ce tati a crezut că a terminat și a spălat fata, au plecat înapoi spre șezlong pentru a-i pune preventin un scutecel curat. Copil, încă prea micuță, a continuar cu numărul doi pe brațul lui tati, lucru care i-a mai atenuat ulterior din mândria inițială. Acesta, încălzit de soare, n-a sesizat diferența de temperatură sau consistență pe braț și și-a continuat drumul, surpriza revelându-se abia la momentul îmbrăcării.

Ce să mai zic?! Toată distracția se întâmplă în absența mea! Uneori am impresia că pruncii se străduiesc să dea tot ce e mai bun în timpul petrecut cu tati ca să mai recupereze pentru momentele în care el nu e prezent din cauza serviciului. Și îi reamintesc într-un mod cam dur că îți dau de lucru toată ziua, cu nu cumva să ai timp să te plictisești.

Vă pupăm din vacanță! Revenim curând 🙂


Lasă un comentariu

Required fields are marked *.