" />

Vara poate fi ca iarna

A venit toamna dar în București, și nu numai, este în continuare foarte cald. Acestea fiind spuse, stăm cu geamurile deschise întreaga zi și chiar și noaptea. Acestea fiind adăugate, ieri era un frig în casă de crăpau pietrele.

Am închis pe rând geamurile și tot frig era. Am pus ceva mai multe haine pe copii că le clănțăneau dinții și mi-am luat și eu un pantalon lung și un pulover ca să mă mai încălzesc puțin.

Pentru a ieși afară ne-am îmbrăcat cu pantaloni lungi și bluze cu mânecă lungă, luând ca reper frigul din casă. Afară era suspect de cald și am revenit în casă fleșcăiți atât la propriu cât și la figurat.

În casă tot frig. La prânz am adormit și am mai tras o pătură flaușată peste noi, ca să ne fie mai bine. Mâncare caldă, ceaiuri calde, lăptic cald… totul era adus la o temperatură care să ne ajute să ne reglăm termostatul natural al corpului.

Când a ajuns acasă, soțul m-a întrebat complet nedumerit: de ce merge aerul condiționat?!

Na, că la asta nu m-am gândit! Pe lângă medicamente, substanțe periculoase și cuțite, nici telecomanda aerului condiționat nu trebuie lăsată la îndemâna copiilor!


Lasă un comentariu

Required fields are marked *.