" />

Cadouri nepotrivite de sărbători

Din dorința de a fi cât mai originală anul acesta și de a oferi cadouri deosebite neamului, am aruncat o privire pe amazon ca să văd cu ce i-aș putea surprinde plăcut sau neplăcut.

Cunoașteți prea bine zbuciumul oamenilor în general de a oferi cadouri cât mai frumoase, utile, memorabile, interesante și…bla bla bla, pentru că încântarea prost simulată a celui care primește darul ar trebui să te cumințească. Dar tu nu, te ambiționezi să-l surprinzi și mai tare la anu’! Să-i dovedeşti! EU nu, am zis TU 🙂

Ah! Am uitat să precizez: doar dacă ai noroc ți se servește o reacție forțat plăcută, ca să nu te supere, dar care oricum te supără. Știu cazuri mai rele în care fie ți se dau cadourile înapoi cu scuza că deja are așa ceva sau, și mai hilare, în care omul scotocește în punga de cadou și reține doar ce-i place.

Revenind la căutarea mea pe amazon, aceasta a deviat către cadouri neobișnuite și cam nasoale, rezultatele fiind acestea:

1. Benzi pentru epilat mustața

IMG_3138

Nu sunt în sine o idee rea doar că sunt pline de subînțeles și sugestii. Și, după cum bine a zis nu-mai-știu-cine, ar fi bine să-ți epilezi mustața înainte să pui botox. Deci acesta poate fi totuși un cadou potrivit pentru o doritoare de buze artificiale căreia îi scapă micul detaliu estetic.

 

2. O mustață artificială cu aromă de bacon

IMG_3134

 

 

 

Cum să nu-ți dorești așa ceva? Să ai mereu sub nas o aromă îmbietoare de cărniță. Ar trebui să se facă și varianta cu mireasmă de conopidă pentru vegani.

3. O carte de colorat cu animale care trag pârțuri

IMG_3135

O carte care ar trebui să fie nelipsită din biblioteca preșcolarilor, școlarilor dar și a adulților, întrucât stimulează creativitatea și imaginația copiilor care sunt liberi să-și închipuie ce culori au pârțurile cailor, cățeilor și ale altor animale. O temă haioasă care n-ar trebui să fie tabu.

 

 

4. Hârtie igienică cu fața lui Donald Trump

IMG_3136

Acesta s-ar putea dovedi totuși un cadou pe placul oricui dată fiind antipatia de care are parte celebrul președinte.

 

 

 

 

5. Balsam de buze cu aromă de murături

IMG_3137

Un cadou perfect pentru iubitorii de castraveți și gogonele care vor să-și sărute iubiții/iubitele și să le amintească de gustul mâncărurilor de la mama. Un cadou mic pentru o amintire gustativă de neprețuit!

 

 

 

6. Scărpinător elegant de testicule

IMG_9326Se găsește în mai multe variante telescopice în funcție de distanța până la aparținător. Extensibil, portabil, original și cu un desing ce mulțumește până și cel mai mofturos cumpărător.

Acestea fiind spuse, sper că v-am dat idei despre cum să fiți originali la sfârșit de an. Spor la cumpărături!


One Comment

  1. Pingback:Copii neascultători, viitori adulți de succes | Doar un scutec să-ţi mai pun

Lasă un comentariu

Required fields are marked *.