" />

Legende rurale de parenting

De departe cea mai tare legendă rurală pe care am auzit-o zilele astea este că dacă speli bebelușul în zi de duminică pierde greutatea acumulată în timpul săptămânii.

Trebuie să recunosc că este posibil în cazul în care nu-l speli deloc în timpul săptămânii iar duminică pierde greutatea acumulată la suprafața pielii. Și în următoarea duminică descoperi tricoul cu Nirvana, ca în celebrul banc cu rockerul și băile rare.

Dacă ar fi posibil așa ceva, sunt curioasă dacă se aplică și adulților, mai precis adultelor care sunt veșnic la dietă și se luptă cu gramele și kilogramele. Mâncați ce doriți în timpul săptămânii, fripturi și dulciuri cu nemiluita, faceți o baie duminica și gata, ați scăpat!

Următoarea pe lista este credința conform căreia plânsul dezvoltă plămânii.

Este adevărată, atâta timp cât plânsul are loc conștiincios, cu moderație, să nu se dezvolte prea tare plămânii și să iasă din piept. Copilul trebuie monitorizat permanent, iar dacă plămânii sunt prea fortifiați, plânsul trebuie evitat cu orice preț.

Care e cel mai grozav mit pe care l-ați auzit în ceea ce privește creșterea pruncilor?

 


2 Comments

  1. Sunt mii de mituri…pe asta nu l-am auzit.
    Am auzit de curând că e musai sa taie nașa balutele cu foarfeca sa nu mai balim :))am încercat la primul și nu a mers, din contră 😋😂

    Reply

    • Ei, uite, pe asta cu balele n-am auzit-o eu 😂 Nici pe asta cu spălatul duminica dar e trist de reală :))) Nici nu știu de ce-mi vine să râd, că mi se pare dureros să crezi așa ceva și să mai și ceri păreri pe facebook.

      Reply

Lasă un comentariu

Required fields are marked *.