" />

Instrucțiuni foarte clare!

Copiii mei sunt deja mari…mă rog, unul mai mare ca altul, dar ideea este că știu să meargă singuri la toaletă. Ura! Toată lumea e fericită, dar nu despre asta e vorba.

Îmi amintesc când erau bebeluși și despre faptul că am ignorat orice sfat venit din partea celor care au devenit părinți înaintea mea și, de ce să învăț ușor, din pățaniile altora, când pot să învăț pe pielea mea?

Nu există modalitate corectă de a schimba scutecul unui copil dar există câteva măsuri de precauție atunci când faci asta așa încât să scapi cât de cât nevătămat.

Băiețeii întotdeauna fac pipi pe tine în momentul în care le dai scutecul jos, așa că ai face bine ca atunci când aduci un schimb de haine pentru ei, să aduci unul și pentru tine. Primul pipi îl poți considera un botez în ale mămiciei, restul sunt doar răzbunări ale karmei.

Cu toate acestea, un pipilică pe haine este cea mai mică problemă pe care o poți avea. Se poate întâmpla (am auzit la un văr de-al doilea!) ca atunci când schimbi scutecul să ai proasta inspirație să flexezi genunchii bebelușului către piept, ca să poți curăța mai bine zona. Această mișcare stimulează tranzitul intestinal și favorizează evacuarea, așa că te poți trezi în rahat până la gât, atât la propriu cât și la figurat.

Deși pare mai ușor să-i îndoi genunchii, cel mai bun sfat este să ridicați picioarele bebelușului în lumânare, să-l curățați rapid și să dați fuga cu el la baie, la spălat. Dacă hotărâți, totuși, să ignorați acest îndemn înțelept, luați în calcul echipament de protecție.

Să fii părinte e treabă murdară și uneori periculoasă. Succes!


2 Comments

Lasă un comentariu

Required fields are marked *.