" />

Despre noi

Ne ambiționăm să vedem partea haioasă a creșterii copiilor. (Pro)misiunea noastră este amuzamentul și detensionarea prin râs. Cu alte cuvinte, mai puțin pompoase, scriem ca să n-o luăm razna.
Nu vei lua parte la vreun workshop despre cum să devii mai implinită decât esti deja, dacă și numai dacă urmărești acest blog. Nici nu vei ajunge la performanța de a avea un nou insight asupra întregii tale existențe. Nu îți vei descoperi vreun spirit antreprenorial pe care nu credeai ca il ai până când ai devenit mamă. Departe de noi gândul să darâmăm mituri de parenting sau, mai grav, să venim cu noi idei de creștere a copilului. Este plin netul de ele. Îți promitem însă, că îți vei antrena mușchii faciali prin râs, în loc să riști noi riduri de îngrijorare.
Chiar dacă nu suntem pe malul unui lac, la o cabană, îmbracate în pulovere faine, cu o farfurie de biscuiți lângă – cum am văzut prin filme, ne-a lovit inspirația. Nu avem nevoie de acest decor pentru că ne-am propus să nu îi mai citești doar pe cei care iți spun că NU faci lucrurile așa cum ei cred că ar trebui. Începând de azi, fiecare dintre noi, mămici sau viitoare mămici (am fi prea optimiste să sperăm și la tătici), are dreptul să rămână hâtră, asemenea bătrânului Creangă, în această călătorie a “motherhood” -ului.
E momentul să spunem lucrurilor pe nume. E momentul să ne amuzăm de noi, pe seama noastră și, mai ales, în cinstea noastră!

Nota Bene: Interzis celor care nu agreează sarcasmul.


5 Comments

 1. Pingback:Despre noi | Doar Un Scutec Să-ți Mai Pun

 2. La cate scutece am pus la viata mea, nu se putea sa-l ratez tocmai pe asta! Si eu cred ca hazul de necaz e cea mai buna arma impotriva depresiei sau disperarii, cat timp mai putem schita un zambet putem rezista la orice, chiar si la placuta tortura a cresterii copiilor.
  Bine te-am gasit, voi semna des condica pe aici, ma simt ca acasa. Pardon, ca la serviciu! (lucrez la neonatologie) 🙂

  Reply

  • Cred că sfaturile si rețetele ne tensionează mai tare decât creșterea copiilor :)) Bine ai venit pe la noi! Avem nevoie de oameni cu umor și de comentarii spumoase.

   Reply

  • george Posted on adevar va zic voua…Sindicalismul a fost distrus prin atragerea in clientelism;Presa este in acelas stadiu.Justitia este permanent hartuita.Securitatea statului a fost balacarita ani in sir.Invatamantul este marginalizat.20 de ani de demolare.Cand veti construi.? Ma tem ca nu mai aveti timp.

   Reply

Lasă un comentariu

Required fields are marked *.